Hirdetés

Hiányt okoz az iPod és az iPhone

|

A taiwani illetőségű DRAMeXchange jelentésére alapozva elmondható: szépen betesz a flash memória piacának az Apple két sikerterméke, ugyanis a világon előállított összes mennyiség 25%-át egyszerűen felzabálják.

Hirdetés

Ezzel persze hiányt és áremelkedést okoz, amit még a vezető Samsungnak is fél-háromnegyed évébe kerülhet leküzdeni. A hiány a harmadik negyedévtől lesz igazán érezhető, azonban már most is emelkednek az árak: az év elején egy 8 Gbites flash chip ára (egyenként) 9 dollár körül alakult, most meg már alulról súrolja a 11 dollárt. A mókásan azonos nevű, ám nem Apple-közeli iSupply jelentéséből tudjuk, hogy az iPhone-okba kerülő 8 Gbites chipekért körülbelül hat dollárt fizet.

ipod_1_k.jpg
ipod_1_k.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)