Hirdetés

Hitman GO bejelentés - oké, erre nem számítottunk

|

Nem, nem ez lesz a next-gen Hitman, de igen, ez is egy hivatalos Hitman játék lesz. Egy körökre osztott stratégia, hogy pontosak legyünk.

Hirdetés

Míg az IO Interactive a next-gen konzolokból próbálja kisajtolni a maximumot, hogy lenyűgözzön minket az újgenerációs Hitmannel, addig a Square Enix Montréal valami olyat mutatott be, amivel - valami rejtélyes oknál fogva - egyáltalán nem számoltunk.

A csapat azt a feladatot kapta, hogy találja ki, hogyan lehet jó Hitman játékot mobilokra és táblagépekre. A kiadó teljesen rájuk bízta, hogy mit kezdenek a franchise-zal, ők pedig úgy döntöttek, megőrizve az alapokat elszakadnak az eddigi műfajtól. A Hitman GO, mint azt a leadben is olvashattátok, egy körökre osztott stratégia, melyben egy rácson kell mezőről mezőre haladva kerülgetni az ellenfeleket, kiiktatni a célpontokat és bejutni hevesen őrzött létesítményekbe. Természetesen most is segítségünkre vannak az álruhák, távcsöves puskák, sőt, a 47-es ügynök Silverballerjei is.

A Square Enix Montreal szerint a játék már majdnem kész a megjelenésre, de addig is időről időre további részleteket fognak nekünk elárulni. Nekünk egyébként tetszik az ötlet maga, bár tény, hogy jól megleptek vele minket. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)