Hirdetés

Most egy Hitman játékot tolhattok egy héten át teljesen ingyen

|

A Square Enix jóvoltából egészen április 4-ig tehetitek próbára a mesterlövész képességeiteket az átmenetileg ingyenessé vált Hitman játékban.

Hirdetés

A Square Enix elkényeztet minket. A közelmúltban a Hitman Spring Packot (mely a Sapienza fejezetet foglalja magába) kaptuk meg ajándékba PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, április 3-ig bezárólag, most pedig a franchise egy újabb címébe kóstolhatunk bele költségek nélkül. 

Hirdetés

Mivel a Hitman Sniper mobiljáték már tíz millió játékossal büszkélkedhet, a kiadó azzal ünnepli meg ezt a kiváló teljesítményt, hogy április 4-ig iOS és Android eszközökre is ingyenesen letölthető. Fontos, hogy az ajánlat átmenetileg tart, a határidő lejárta után nem tarthatjátok meg a mesterlövészkedő 47-es ügynököt. 

Az iOS verziót ide kattintva, az Androidosat pedig itt tudjátok lerántani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)