Hirdetés

Keveredik a Hitman és a Just Cause

|

A Hitman: Sniper játékosai megszerezhetnek egy fegyvert, amivel összeköthetik az őröket, vagy sugárhajtású bombákat lőhetnek rájuk.

Hirdetés

Nagyon érdekes jelenség a Hitman: Sniper, ugyanis a Square Enix megoldotta, hogy ugyanazt a pályát, ugyanazokkal az ellenfelekkel, eseményekkel, de más feladatokkal, apró módosításokkal órákon át lehessen élvezni. A megjelenés óta már bekerült egy zombis mód is, ami kínál némi változatosságot.

Hirdetés

A legújabb adalék a Just Cause 3-tól kölcsönvett mesterlövész fegyver, a The Final Argument, ami a Square másik játékának két alapvető elemét veszi át: a rakéta-bombát, valamint a kötelet. Hogy az élmény még inkább a Just Cause-hoz hű legyen, minden, amit meglövünk, robban. A fegyver megszerzéséhez el kell érni a 3-as rangot, valamint megosztani egy videót az Everplayen mondjuk a legszebb lövésünkről. A gyakorlatban így néz ki a működése, nem kérdés, megéri-e ezt megtenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)