Hirdetés

Hitman Sniper: The Shadows és még 5 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Újra mesterlövésznek állhatunk a Hitmna új spin-offjában.

Hirdetés

Bár a teljes Hitman-élményt nagy feladat és talán a megtérülőnél több energia lenne átültetni mobilokra, nem ez az első alkalom, hogy mesterlövészként vadászhatunk egy spin-offban. Korábban is szuper élmény volt, örülünk, hogy a Square Enix készített egy folytatást, amiben ismét tökélyre fejleszthetjük képességeinket. Aki másra vágyik, az a lista folytatásában találhatja meg, amit keres.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Hitman Sniper: The Shadows (iOS, Android) - ingyenes

Annak ellenére, hogy a nagy Hitman játékokat már az IO Interactive maga fejleszti és adja ki, a Hitman Sniper sorozatot a Square Enix viszi tovább. Az új epizódban a 47-es ügynöknek nyoma vész, így egy új csoport, a The Shadows alakulat indul a nyomába, hogy a világ különböző pontjain likvidáljon célpontokat a lehető legügyesebben.

További mobiljáték megjelenések

Labyrinth City (iOS) - 1790 Ft

Last Resort ACA NEOGEO (iOS, Android) - 1490 Ft

Puzzle Quest 3 (iOS, Android) - ingyenes

Shadow Blade+ (Apple Arcade)

Silent Dot (iOS, Android) - 699 Ft

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)