Hirdetés

Közel két évtized után megérkezett a Hivatali patkányok játék

|

A mára már klasszikusnak számító Hivatali patkányokból végre elkészült az első videojáték is.

Hirdetés

Ma már elég széles a kínálat a munkahelyi komédiákból, legyen az sorozat vagy film, de csak nagyon kevés ért el olyan kultfilm státuszt, mint a Hivatali patkányok.

Az 1999-ben kiadott vígjáték mára nem csak a film-, hanem a mémkultúra szerves része, hála Bill Lumbergh karakterének. 18 év után viszont videojáték formában is megörökítik a Hivatali patkányok sztoriját, ugyanis elkészült az Office Space: Idle Profits című mobiljáték.

A játékban egy sokadrangú Idletech-alkalmazott a főhősünk, akire vár a leépítés, mert a helyére akarnak hozni egy olcsóbb, fiatalabb munkaerőt. Innentől kezdve szövetkezni kell a kollégákkal, hogy meglopjuk a céget és vírussal kicsináljuk az egész Initech-rendszert. Ahogy haladunk előre, és egyre több pénzt szerzünk, feloldhatunk több játékteret és karaktert is, akik közt nem egy, már a filmben megismert figura köszön vissza.

A játékmenet nem túl bonyolult és izgalmas, de a filmes karakterek és humor miatt mindenképp érdemes kipróbálni. Az Office Space: Idle Times már ingyenesen elérhető iOS-en és Androidon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)