Hirdetés

Hivatalosan is bemutatkozott a Call of Duty: Project Aurora, a mobilos Warzone

|

Sajnos mi még nem próbálhatjuk ki az új lövöldét, de vannak már a világban, akik részt vehetnek annak tesztelésén.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy mobilos változat készül a Call of Duty: Warzone-ból, többek közt azért is, mert a csapat nyilvános álláshirdetéseket tett közzé a projekt kapcsán. Ettől függetlenül a fejlesztők fontosnak érezték, hogy elkezdjék a kommunikációt, és ezért kitettek egy hivatalos bejelentést.

Az új poszt szerint a mobilos Warzone Call of Duty: Project Aurora munkacímen fut, és bár még messze van a megjelenéstől, az alfa verzió tesztelését már megkezdték.

Hirdetés

A zárt alfa időszak ténylegesen zárt. Nem lehet jelentkezni, felesleges véletlen meghívókban reménykedni: a srácok maguk válogatják be az arra érdemesnek tartott játékosokat. Egy kis csapatnyi tesztelő segítségével azon fognak dolgozni, hogy a játékegyensúlyt, a fegyverkezelést és a többi apróságot finomhangolják.

A fejlesztők megígérték, hogy rendszeresen jelentkeznek majd a Projet Aurora állapotjelentéseivel, hogy azok is képben lehessenek, akik nem tartoznak a szerencsés tesztalanyok közé. A teljes nyilatkozatot megtaláljátok itt, de a lényeg, hogy a csapat végtelenül lelkesnek tűnik, és tényleg szeretne összehozni egy minőségi Call of Duty terméket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)