Hirdetés

Hoppá: kevesebbet kell várnunk a következő Tomb Raider játékra, mint eddig hittük

|

Két hét múlva megjelenik a Tomb Raider Reloaded.

Hirdetés

Amellett, hogy február 14-e a szerelmesek napja, illetve Bálintok és Valentinek névnapja, a legutóbbi trilógia kánonja szerint ekkor ünnepli Lara Croft, hogy egy újabb évet átvészelt halált okozó sérülések nélkül. Ezt a napot választották a Tomb Raider Reloaded fejlesztői is roguelike játékuk megjelenési dátumául.

A Tomb Raider Reloaded egy különleges spin-off lesz, egy felülnézetes ügyességi akciójáték, amiben egy rajzfilmes Larával kell sírhelyről sírhelyre járnunk és a lehető legtovább életben maradnunk. Csapdák, válogatott szörnyek, őrök próbálják utunkat állni, amint a sorozat ismerős helyszínein bóklászunk.

Hirdetés

A játékosok folyamatosan változó szobákra, különféle módosítókra, craftolható fegyverekre készülhetnek, de nem kell reklámoktól vagy játékon belüli, valódi pénzes vásárlási lehetőségektől tartani. A Tomb Raider Reloadedet az Emerald City Games és a CDE Entertainment készítette, és kizárólag a Netflix előfizetői számára lesz elérhető, csak iOS-en és Androidon.

Lara hangját egyébként az a Keeley Hawes adja, aki a Tomb Raider: Anniversaryben és a Lara Croft and the Guardian of Lightban is hallható volt.

Mindeközben a Crystal Dynamics már dolgozik a következő játékon, az Amazonra pedig film és sorozat egyaránt készül. Izgalmas éveknek nézünk elébe.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)