Hirdetés

Human Element - a valóság is a játék része

|

Robert Bowling zombis agyszüleménye egyre érdekesebbnek tűnik. Ezúttal kiderült, hogy is fog majd együttműködni a program a valósággal.

Hirdetés

Az E3-on bejelentett zombiapokalipszis során a túlélésé lesz a főszerep. Vajon, hogyan is viselkedne az ember a zombiktól hemzsegő vadonban? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad majd választ a játék, amit nem csak a játékos irányítási készségei, de maga a játékos személye is befolyásol majd. A Human Element dinamikusan változik majd a játékos nemétől, személyiségétől, helyétől függően.

A játék aktívan kihasználja majd a Google Maps adatbázisát, hogy a valóvilágbeli helyzetünket beazonosítva változtassa a játékot, ezt egy példán keresztül szemléltették. Tegyük fel, hogy a játékban nem találunk gyógyszereket a félholt karakterünknek, de ha épp valamilyen iEszközről lépünk be a játékba, egy rendelőből, akkor már találni fogunk.

Bowling elmondása szerint ezzel a módszerrel szeretnék összemosni a játékot a való világgal. Azt is elmondta, hogyha barátnőnk nem szeretné átélni a teljes konzolos játékélményt, dönthet úgy, hogy ő inkább csak az erőforrás menedzsmenttel foglalkozna az iPad eszközén. Ha szövetséget kötünk vele, akkor ő fogja a saját és szövetségeseink erőforrásait intézni.

A Human Element 2015-ben fog megjelenni következő generációs konzolokra, PC-re és mobil eszközökre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)