Hirdetés

Így néz ki a felújított GTA trilógia mobilon

|

A remaster csomag indulása körüli katasztrófa után egészen vállalhatónak tűnik.

Hirdetés

Azt mostanra már mindenki (beleértve a Rockstart is) nagyon jól tudja, hogy a Grove Street Games srácai bizony mellényúltak a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition kezelésével. A PC-s és konzolos változatok már kint vannak egy ideje, a rajongók pedig óráról órára új glitcheket és bugokat fedeznek fel.

Ami még hiányzik a teljes sztoriból az a mobilos port. A Rockstar ugyanis ki akarja adni az újrakevert variánsokat Androidra és iOS-re is, és mivel a trilógia régebbi változatai elfogadhatóan futottak még közepes teljesítményű eszközökön is, érthető, hogy a rajongóknak a remasterekkel szemben is vannak elvárásaik.

Hirdetés

Ami a futási sebességet illeti, arról még nem tudunk nyilatkozni, de egyelőre úgy tűnik, hogy legalább a látványvilág nem lesz vállalhatatlan. Egy Tervel nevű Twitter felhasználó a PC-s változat fájljai között rátalált  a mobilokra szánt grafikai módosítókra, így elő tudta varázsolni a telefonos látképet.

GTA III

GTA Vice City

GTA San Andreas

Azt érdemes megjegyezni, hogy a mobilos kiadások megjelenéséig még sokat piszkálhatják a portokat, ezért a végleges verzióig jelentősen változhat a látvány. Reméljük is, hogy belenyúlnak a dolgokba, mert ha a 6 hüvelykes kijelzőn is ilyen lesz az eső, akkor tényleg semmit sem fogunk látni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)