Hirdetés

Így tér vissza a Facebook hőskorának sikerjátéka, itt a FarmVille 3

|

Ugyan az új részben az állatok nevelésén és megfelelő tartásán lesz a hangsúly, azért a farmunkat is ápolgathatjuk majd.

Hirdetés

2009-et írunk. Egyre több ismerősünk válik elérhetővé az új közösségi oldalon, a Facebookon, ami ugyan még itt-ott elég kezdetlegesnek hat, így is sokkal több és érdekesebb funkcióval rendelkezik mint bármelyik másik opció a piacon. A platformon van egy halom játék is, mint például a FarmVille, ami még Magyarországon is hatalmas népszerűségnek örvend. A legnagyobb gondunk, hogy folyamatosan bombáznak minket a szomszéd gazdák: gyere már át hozzám is segíteni az aratásban. Az élet szép.

A FarmVille 2009 és 2012 között volt a legnépszerűbb, volt olyan időszak, amikor több mint 300 millió felhasználóval rendelkezett a virtuális farmos játék. Az indulás után három évvel a Zynga úgy döntött, hogy szakít a Facebookkal és egy külső oldalra helyezi át a FarmVille-t, ami utólag rossz döntésnek bizonyult, hiszen ezután egy megállíthatatlan zuhanórepülés indult el. Ezen az sem segített, mikor 2014-ben elindult a Farmville 2, ami már direkt mobileszközökre készült, ezzel sem tudták visszacsalogatni a játékosokat. A Farmville, ami mostanra fogalommá vált, 2020. december 31-én végleg leállt.

Hirdetés

Még szerencse, hogy a Zyngának az elmúlt évek bukdácsolása sem szegte a kedvét, így előálltak a FarmVille 3-al. A korábbiaknál sokkal nagyobb hangsúlyt kap az állatok gondozása, a fejlesztést megelőző felmérések alapján ugyanis erre vágynak a virtuális farmerek. Ezt a fejlesztők több mint 150 állatfaj beépítésével akarják nyomatékosítani. Az új kaland ennek megfelelően az Animals alcímet viseli.

A játék nyilván szebb grafikát kapott, mint elődjei, további nagy újdonság pedig az időjárásban észrevehető, mostantól ugyanis előfordul majd például eső is a farmon, ami hatással lesz majd a növények növekedésére és az állatokra is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Zynga játékon belüli reklámokkal és mikrotranzakciókkal egyaránt szeretne pénzt keresni, célként 100 millió dollárt tűztek ki, amit a játéknak öt év alatt kellene kitermelnie.

A FarmVille 3 ingyenesen letölthető iOS-re, ahol iPadre és iPhone-ra is elérhető, illetve már Androidos eszközökön is tölthető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)