Hirdetés

Illustrated és még 9 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Felpörög az Apple Arcade, de azoknak is jut ez-az, akik nem az előfizetések hívei (vagy androidos mobilt használnak).

Hirdetés

Egy videojátékos előfizetéses szolgáltatásnak már búcsút kellett intenünk idén: a Google lekapcsolta a Stadia szervereit, pedig akár mobilon is kiváló minőségben élvezhettünk nagy költségvetésű játékokat ennek segítségével. Szerencsére az Xbox cloud gaming, az Apple Arcade, a Google Play Pass és a Netflix zavartalanul működnek, növekednek, úgyhogy a választékra épp nem lehet panaszunk.

Alább néhány játék, amiből lehet válogatni, ha már kijöttetek a Vampire Survivors bűvöletéből.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Illustrated (Apple Arcade)

Ezen a héten az Apple Arcade egyik újdonságát ajánljuk, amivel sajnos csak azok játszhatnak, akik rendelkeznek valamilyen Apple-eszközzel, nekik viszont kifejezetten javasolt tenni vele egy próbát. A kiváló Patterned fejlesztőinek újdonsága egy puzzle játék gyönyörű illusztrációkkal, pihentető hangulattal, a képekhez kapcsolódó idézetekkel, amik történeteket mesélnek - kikapcsolódáshoz tökéletes. 

További mobiljáték megjelenések

Cyber Manhunt (iOS) - 1690 Ft

Memorrha Mobile (iOS, Android) - 2990 Ft / 3199 Ft

Orixo Hex (iOSAndroid) - ingyenes

Pocket Card Jockey: Ride On (Apple Arcade)

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)