Hirdetés

Ilyen hosszú lesz a Diablo Immortal sztorija

|

Hamarosan indulhat a hadjárat a pokol szörnyetegeivel szemben. A felkészülés utolsó óráiban még mindig jönnek fontos infók a Diablo Immortal részleteiről.

Hirdetés

Sok-sok év után holnap este végre megjelenik a Diablo Immortal, és mindnyájan újra belevethetjük majd magunkat a Blizzard gótikus fantasy univerzumába. A mobilos és PC-s MMO egy új kalandra küld bennünket, megannyi tartalma mellett egy új történetet is kínál majd.

A sztori lesz a gerince a Diablo Immortal élményének, így érdemes tudni, hogy mekkora hadjáratra is készülhetünk a megjelenéskor. Erre a fontos kérdésre maga a vezető dizájner, Scott Burgess válaszolt a GameStop újságírójának.

Hirdetés

Elmondása szerint nagyjából 20 órányi sztorira számíthatunk, de ezzel még nem lesz vége a háborúnak:

"Folyamatosan hozzuk majd az új tartalmakat. A célunk, hogy néhány havonta kiadhassunk egy új dungeont vagy zónát, és ezek új sztori elemekkel együtt érkeznek majd."

Mivel a Diablo Immortal egy ingyenesen játszható MMOARPG lesz, így természetesen sokat bővítenek majd rajta megjelenését követő években. Első nekifutásra már a 20 óra sem hangzik rosszul, pláne annak tudatában, hogy a történet befejezése csak a diadalmenetünk kezdetét jelenti majd. Reméljük nem loot boxokkal kikövezve, ez ugyanis már több országban igen komoly probléma.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)