Hirdetés

Ilyen lesz a Battlefield Mobile játékmenete

|

Akciódúsnak ígérkezik a hordozható lövölde. Persze egy mobiljátékhoz mérten.

Hirdetés

Az eredeti tervekhez képest ugyan csúszik egy kicsit, de idén megjön a Battlefield 2042, és ha a megfelelő változatot rendeljük elő belőle, akkor már a hivatalos megjelenés előtt a virtuális csatatérre vonulhatunk.

Ha valamiért inkább a mobilos lövöldözést preferáljuk, akkor sem kell elszakadnunk az EA franchise-ától, hiszen kis képernyőn is élvezhetjük majd a Battlefield-élményt.

Hirdetés

Az Electronic Arts az Industrial Toys csapatával karöltve hozza el nekünk a Battlefield Mobile-t, ami már kipróbálható a Fülöp-szigeteken és Indonéziában. Nem is kellett sokat várni arra, hogy megjelenjenek az első videók a játékról a neten.

A lenti anyag például egész jó képet ad a játékmenetről, így láthatjuk, hogy milyen az utcai lövöldözés, hogyan lehet járműveket vezetni, és a rombolható környezetből is kaptunk némi ízelítőt. Nyilván ez közel sem annyira látványos, mint a Battlefield 2042-ben, de azért egy mobilos címhez képest korrektnek tűnik.

A Battlefield Mobile free-to-play játék lesz, amiben akadnak majd mikrotranzakciók, de csak kozmetikai cuccokat vásárolhatunk valódi pénzzel. Kapunk battle passt is, és bizakodásra ad okot, hogy az EA égiszé alá tartozó Industrial Toys alapítói között szerepel a Bungie egyik társalapítója, Alex Seropian is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)