Hirdetés

Ilyen plusz jeleneteket tartalmaz a Pókember: Nincs hazaút kibővített változata?

|

Tom Holland, Andrew Garfield és Tobey Maguire közös pókkalandja tartogat még meglepetéseket.

Hirdetés

Szeptember 2-án több országban is újra mozikba kerül a Pókember: Nincs hazaút, méghozzá egy bővített változatban, amely korábbi jelentések szerint 15, a legutóbbi információk alapján 11 percnyi plusz jelenetet tartalmaz a korábbi verzióhoz képest. A film 1,9 milliárd dollárt termelt eddig világszerte, az újrakiadásnak köszönhetően pedig akár a kétmilliárdos mérföldkő is meglehet Peter Parkernek. Ez azonban nagyban függ attól, hogy a rajongók miképpen ítélik meg a kibővített kiadást, megéri-e beülni rá azért a pár plusz percért vagy sem. A legújabb szivárogtatás alapján igen. 

A Redditen bukkant fel egy bejegyzés egy bizonyos Captain America nevű felhasználótól, aki a More Fun Stuff állítólagos részleteit osztotta meg a közösséggel. Ezek hitelességét semmi sem támasztja alá, lehet kitaláció és lehet valós is, szóval kezeljétek feltevésként, amelyen jó elgondolkodni.

Hirdetés

Elvileg a következő plusz jelenetekre számíthatunk, amik között van egy új stáblistás rész is (csak akkor olvassatok tovább, ha nem zavarnak titeket a spoilerek, ha esetleg tényleg ezek kerültek be): 

  • A film azzal kezdődik, hogy Tom, Andrew és Tobey egy zoomhíváson keresztül beszélgetnek kicsit a filmről, majd Tom és Tobey elmondják Andrewnak, hogy szeretik őt.
  • Egy jelenet, amiben Tom öccse, Harry Holland egy rabló szerepében bukkan fel. Azelőtt történik, amikor Peter megpróbálja lemosni a festéket Happy lakásában. Több New York-i polgár szidja Petert, amiért megállította a rablót, és úgy gondolják, hogy túl fiatal ahhoz, hogy ilyen döntéseket hozzon, egy másik polgár pedig azt pedzegeti, hogy Peter összejátszik a bűnözővel és az egészet megbundázták. Egy fickó zöld festékkel teríti be hősünk ruháját, és azt kiabálja, hogy "Mysterio mindörökké!". 
  • Van egy jelenet a tornaórán is, ahol Mr. Wilson és a gyerekek ráveszik Petert, hogy a show kedvéért másszon fel egy falra. Betty interjút készít Mr. Wilsonnal, Mr. Dell-lel, Mr. Harringtonnal, Flash-sel, Neddel és Peterrel is. Ezek rövid részletei TikTokon már láthatóak voltak a film reklámozása során, most viszont 3 percet kapunk belőlük, állítólag ez a legnagyobb bővítés. 
  • 5 plusz másodperc Peterrel, May-jel és a gonoszokkal Happy liftjében (ezt láthatjátok is alább)
  • Happy egy meghallgatáson van Cleary-vel és más ügynökökkel, ahol Matt [Murdock] védi őt, amikor Happy értesítést kap a biztonsági kamerájától és látja, hogy rosszarcok sétálnak be a lakásába. Matt megjegyzi, hogy mennyire leverte a víz, mire Happy megkérdezi, hogy honnan tudja ezt. 
  • A három Peter Parkert tartalmazó jelenet kibővített változata.
  • Van egy extra érzelmes sor, amit MJ mond, mielőtt mindenki elfelejti Petert. 
  • A végén a Doctor Strange az őrület multiverzumában trailer helyett egy új stáblistás jelenet kapott helyet, amelyben Betty a ballagás előtti utolsó híradós rovatát csinálja, amiben képeket mutat a srácok gimnáziumi kalandjairól, de az összes képről hiányzik Peter Parker, ami szívbemarkolóan jelzi, hogy működött a felejtésvarázslat. 
A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Egyelőre nem tudni, hogy a kibővített Pókember: Nincs hazaút el fog-e jutni hozzánk is bármilyen formában, de az HBO Max adná magát, a sima verzió is ott nézhető jelenleg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)