Hirdetés

Imperium Galactica 2 - látványos reklámfilm az eredeti fejlesztőktől

|

A Digital Reality két alapító tagja úgy gondolta, az egyik legnagyobb magyar játéklegenda iPades megjelenése megérdemelne egy méltó reklámfilmet.

Hirdetés

Március végén számoltunk be arról, hogy az Imperium Galactica II iPadra is elérhető. 

Nemrégiben a Digital Reality két alapítója, Fodor Tamás és Kreiner Tamás úgy döntöttek, szabadidejükben készítenek egy, a játékhoz igazán méltó reklámfilmet az Imperium Galactica II iPad változatának megjelenése kapcsán.

A kisfilm főszerepében a cég egyik csinos titkárnője látható, minden felvétel házon belül készült egy sima zöld háttér előtt.
A most húsz éves Digital Reality két alapítójának az Imperium Galactica sorozat mindig is a szíve csücskében volt, ezzel a filmmel szerettek volna az elmúlt húsz év előtt tisztelegni, valamint beindítani az érdeklődést a nemrégiben IPad-re megjelent program iránt.

Lássuk a Perihelion alcímet viselő művet:


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)