Hirdetés

Indul a Diablo Immortal alfatesztje, így fest a játék most

|

A játék vezető dizájnere mesélt a Diablo Immortal fejlesztés állapotáról, az alfateszt tartalmairól és az Immortal monetizációs megoldásairól. Videónk is van mellé.

Hirdetés

A Diablo Immortal fejlesztése szépen, ütemesen haladt az elmúlt években. A bejelentés óta csak néhány blogposztot kaptunk, de most hogy hamarosan elindulhat az alfatesztelés egyre több infóra számíthatunk majd. Tegnap este maga Wyatt Cheng, a játék vezető dizájnere ült a kamerák elé, hogy tisztázzon pár fontos kérdést.

Az első, és sokak számára talán legfontosabb információ, hogy a Diablo Immortal teljes sztorija, és minden jövőbeli, tartalmi frissítése (ideértve az új kasztokat is) teljesen ingyenes lesz. Nem lesz energiarendszer sem vagy bármi hasonló, ami szabályozná a játékidőnket. Természetesen lesznek mikrotranzakciók battle passek képében, és Cresteket is lehet majd vásárolni, melyekkel a Greater Riftek helyi megfelelőjét lehet módosítani.

Hirdetés

A sztorin túl a loot vadászat vár majd ránk, aminek az Elder Riftek lesznek az egyik legfontosabb részei. Ezek a Greater Rift helyi megfelelői, és kulcsokkal lehet megnyitni őket. Ezek véletlenszerűen generált dungeonok, tele ellenfelekkel és loottal. A zsákmány kapcsán Wyatt megemlítette a Legendary tárgyakat is, melyek az adott karakterhez kötődnek (tehát nem lehet eladni vagy elcserélni őket), és fejleszthetőek lesznek, így sosem veszítik el az értéküket.

Az alfa teszt limitált közönségnek lesz elérhető, és nagyrészt Ausztráliában zajlik majd. Mi valószínűleg kimaradunk ebből, de a GameSpot jóvoltából legalább megnézhetünk egy 25 perces darabot az alfa elejéből.

A Diablo Immortal még mindig nem kapott megjelenési dátumot, de remélhetőleg ez változik majd a februári BlizzConline után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)