Hirdetés

Eltűnt az App Store-ból az Infinity Blade trilógia

|

Többé már nem lehet letölteni az Epic Games sorozatának részeit az Apple digitális áruházából.

Hirdetés

Mostanában a legtöbben valószínűleg a Fortnite kapcsán ismerik az Epic Games nevét, de a csapatnak azért korábban is voltak népszerű alkotásai. Például az Infinity Blade játékok iOS-re, amelyek sajnos már nem elérhetők az App Store-ban.

Hirdetés

A jelek szerint az Epic eltávolíttatta az Infinity Blade trilógiát az Apple webáruházából, így már nem lehet letölteni azokat. Ha fenn van valamelyik játék az eszközön, akkor az természetesen még elindul, és a megvásárolt részeket is újból le lehet tölteni, viszont a játékon belüli vásárlások már nem élnek. A fejlesztők azzal indokolták a döntést, hogy a Spyjinx és több más projekt miatt már csak nagyon nehézkesen tudnák támogatni a mobilos játéksorozatot.

Ti játszottatok az Infinity Blade valamelyik részével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)