Hirdetés

Ingyenes minden idők egyik legjobb mobiljátéka

|

1500 forint helyett egy forintot sem kell fizetnünk ma az Epic Games kiváló játékáért, amit tényleg mindenkinek érdemes letöltenie. Már ha van olyan készüléke, amin fut.

Hirdetés

Általában esténként számolunk be az aznap érvényes mobiljáték leárazásokról, és bár tegnap semmi említésre méltó játék árát nem csökkentették, a mai nap már most jobbnak ígérkezik.

Az Apple konferenciáin is mindig nagy szerepet kapott az Infinity Blade sorozat épp aktuális része. Az Epic Games játékai amellett, hogy az aktuális évi iOS-es készülékek határait feszegették és lenyűgöző grafikával érkeztek, érdekes történetet és az érintőképernyőhöz igazodó játékmenetet kínáltak. A széria egy darabig várhatóan nem folytatódik, de akinek kimaradtak és van olyan készüléke, ami képes futtatni őket, feltétlenül pótolja az eddigi három epizódot. Ehhez nagy segítség, hogy az Infinity Blade III ma ingyenes az App Store-ban, és mivel az ajánlat "csak korlátozott ideig" él, érdemes sietni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)