Hirdetés

Infinity Blade - jön az első frissítés, lehetséges a Kinect verzió

|

Az App Store eddigi leggyorsabban fogyó játéka jövő héten frissítést kap, és nem elképzelhetetlen egy Kinect verzió kiadása.

Hirdetés

Érdekes, hogy az iPhone, iPod touch és iPad készülékekre írt Infinity Blade ellátogathat Xbox 360-ra is.

A játék hatalmas népeszerűségnek örvend, hiszen a Cut the Rope-ot megelőzve ez lett az App Store leggyorsabban fogyó játéka. Jövő héten frissítés érkezik hozzá, melyet a Chair megtömött mindenféle földi jóval. Amellett, hogy a szintkorlátot megnövelték 45-re, öt új fegyvert, öt új sapkát, öt új pajzsot és egy páncélzatot is adtak hozzá. Ezen kívül harcolhatunk egy Marrow Fiend névre keresztelt lénnyel, amely már csak a neve alapján is ijesztő. Új helyszíneken is barangolhatunk, például lemehetünk barlangokba is. A frissítés természetesen ingyenes, ahogy a jövőbeli frissítések is ingyenesek lesznek. Donald Mustard említést tett az Infinity Blade Kinect verziójának lehetséges kiadásáról, részleteket azonban csak később tudunk meg erről. Az ötlet mindenesetre érdekes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)