Hirdetés

Infinity Blade - öt hónapig készült, új frissítés jön

|

A Chair Entertainment a GDC-n közölt néhány információt fantasztikus iOS játékával kapcsolatban.

Hirdetés

A Chair kreatív igazgatója, Donald Mustard elárulta, hogy az Infinity Blade alapkoncepciója szerint hat ember dolgozott volna rajta, állandó felügyelet mellett.

Mint azt megtudtuk, az Infinity Blade három alapelvet követett a fejlesztése során. Először az irányításról állapodtak meg, melyről meg volt szabva, hogy csak egy ujjat kelljen használni. Másodszor a játékmenetnek eredetinek kellett lennie, kimondottan az iPhone-ra, iPod touch-ra és iPadre szabva. Mustard ehhez hozzátette "Ha egy játékot kontrollerrel lenne kényelmes irányítani, nem a megfelelő játékot fejleszted". Végül azt határozták meg, hogy a játéknak a tehetségen kell alapulnia ahelyett, hogy repetitív lenne, vagy a szerencsén múlna. "Könnyű elsajátítani, nehéz mesteri szinten tudni" - mondta. Megtudhattuk még azt is, hogy nemsokára frissítés érkezik a játékhoz, mely bővíteni fogja a történetet, és néhány elemet, amit az előző frissítésekben is láthattunk. Természetesen ez is ingyenes lesz. Az Infinity Blade egyébként le van árazva, jelenleg csupán 2.39 eurót kérnek el érte.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)