Hirdetés

Két díjnyertes mobiljátékra csaphattok le teljesen ingyen

|

Androidon nyomhatjátok majd a Best Mobile Game díjat bezsebelő címeket, de nem árt sietni a letöltéssel.

Hirdetés

Szinte minden platformon folyamatosan érkeznek az újabbnál újabb ingyenes címek és extra kedvezményes akciók, mivel a játékipar szereplői is szeretnének a karanténban rekedt felhasználók mindennapjain könnyíteni egy kicsit. Most épp azok a mobilos játékosok örülhetnek nagyon, akiknek Android fut a készülékükön.

Hirdetés

Az eredetileg 1790 forintba kerülő Monument Valley 2, valamint a korábban 2390 forintot kóstáló Lara Croft GO ugyanis most egy teljes héten keresztül ingyenesen szerezhető be - a játékok címére kattintva éritek el a pontos linkeket, vagy értelemszerűen telefonotokon keresztül, a Play Áruház alkalmazásban is letölthetitek őket. Valóban remek játékokról van szó, hiszen nem véletlenül vihették haza 2017-ben és 2015-ben a legjobb mobilos címnek járó díjat az aktuális The Game Awards gálákon. 

Ti milyen mobiljátékokkal ütitek el a kényszerűen otthon töltött időt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)