Hirdetés

Ingyenes a Rage HD iOS-en

|

Az id legújabb játékának előfutárát bárki kipróbálhatja a héten, teljesen ingyen.

Hirdetés

 

Az id Software annak ünneplésére, hogy a Rage Facebook oldalának már több, mint 100,000 lájkolója van, ingyenesen letölthetővé tette a Rage HD-t iPhone-ra és iPadre.

Az akció augusztus 24-ig tart, úgyhogy nem kell sietni, de a 746 megás csomag letöltése eltarthat egy ideig (oké, nem egy hétig, ráadásul ha elindítjuk a letöltést, akkor jogilag már miénk a játék). Nem biztos, hogy minden ország App Store-jában él az akció, de az US, UK és HU boltokban szerencsére igen. A Rage konzolos és PC-s verziója október hetedikén érkezik Európába, addig pedig aki rendelkezik iOS 4.3-at futtatni képes készülékkel, ilyen módon élheti ki rajongását.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)