Hirdetés

Injustice 2 - mobilokra is jön, itt a gameplay videó

|

A NetherRealm Studios és a Warner Bros. nem csak a jelenlegi generációs konzolokra, de az okostelefonokra is elhozzák az egymással bunyózó képregénykaraktereket, csak aztán nehogy az érintőképernyő bánja, ahogy Batman elkalapálja Supermant!

Hirdetés

Nincs már túl messze az Injustice 2 megjelenése és ha végre megérkezik, akkor olyan karakterekkel verhetjük össze egymást, mint a nemrég bejelentett Swamp Thing, de a hölgyek is nagy erőkkel képviseltetik magukat a karakterfelhozatalban. 

Az Injustice 2-t azonban nem csupán a tévéképernyőkön élvezhetjük majd, hanem hamarosan magunkkal is vihetjük, ugyanis Ed Boon bejelentette Twitteren, hogy a verekedős játék kap egy mobilváltozatot rengeteg új funkcióval, játékmóddal és egy vadonatúj harcrendszerrel felvértezve: 

Az Injustice 2 mobilverziója szépen csendben már meg is jelent a Fülöp-szigeteken, hogy tesztelhessék a globális debüt előtt, így az All Star Production jóvoltából megleshetjük, hogyan fest az iOS-re és Androidra készülő cím játékmenete: 

A videó érdekessége továbbá, hogy két olyan karaktert is felvonultat, akiket a fejlesztők még nem lepleztek le az alapjáték esetében: ők Cyborg és Madárijesztő. A stúdió február 23-ra ígéri a következő harcos bejelentését, lehet, hogy ők lesznek azok. 

Az Injustice 2 május 16-án jön PS4-re és Xbox One-ra, a mobilkiadás dátuma viszont még ismeretlen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)