Hirdetés

Injustice: Gods Among Us - az Öngyilkos osztaggal bővül a mobil verzió

|

Újabb frissítést kapott a szuperhősök bunyójának okostelefonos változata. A nemrég debütált Öngyilkos osztag szereplőivel egészült ki a harcosok sora.

Hirdetés

Sokan várták lelkesen a Suicide Squad - Öngyilkos osztagot, viszont nem mindenki távozott elégedetten a moziból, és a kritikusok sem ájultak el a legfrissebb DC képregény adaptációtól. A játékváltozatáról, a Suicide Squad: Special Opsról pedig kijelenthetjük, hogy nem lett kiemelkedően magas színvonalú darab, de legalább ingyenesen letölthető (PC-re is).

Az Injustice: Gods Among Us mobilváltozata is új frissítést kapott az Öngyilkos osztag premiere okán. Belekerült a játékba Deadshot, mint új játszható karakter, viszont mivel Joker és Harley Quinn már az alapverzióban is jelen voltak, az ő esetükben egy-egy a filmből ismerős kinézettel gazdagodott a mobilos Injustice. Ezen kívül a Challenge, a Multiplayer és a Survivor módban új, Suicide Squados jutalmak várják a játékosokat.

Amíg várjuk az Injustice második részét, ti kipróbáljátok az újdonságokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)