Hirdetés

Into the Breach és még 9 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Különösen izgalmas volt ez a hét a mobiljátékok világában.

Hirdetés

A Netflix folytatja játékkínálatának bővítését, most ismét egy olyan újdonsággal, amit más platformokon már láthattunk. Mindeközben megjelent a Danganronpa S: Ultimate Summer Camp, egy társasjátékos elemekkel felturbózott szerepjáték, ami a japán alkotások kedvelőinek fog tetszeni, valamint az Apple Arcade is bővült egy érdekes újdonsággal, a Subway Surfers sorozat új részével. Van mivel játszani.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Into the Breach (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

PC-n már nagy sikert aratott az Into the Breach, egy első ránézésre egyszerűnek tűnő stratégiai játék, amiben csapatunkkal a civilizációt kell megvédenünk idegen fenyegetésektől. Nyilván nem ez teszi érdekessé, hanem hogy körökre osztott csaták során, jól megválogatott tagokból álló csapatainkkal tehetünk rendet. Akinek van Netflix előfizetése, mindenképp adjon egy esélyt neki.

További mobiljáték megjelenések

ALUMNI - Escape Room Adventure (iOS) - 1690 Ft

ChimeraLand (iOS, Android) - ingyenes

Danganronpa S: Ultimate Summer Camp (iOS, Android) - 5990 Ft / 6190 Ft

Fantasy Town: Farm & Friends (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)