Hirdetés

iPhone 5S - szeptember 10-én mutatják be

|

Tim Cook kijelentésével - miszerint őszig ne számítsunk semmi újra - ellentétben beigazolódott egyesek megérzése és szeptember 10-én már meg is tudjuk, mit hoz az Apple.

Hirdetés

Az AllThingsD értesülései alapján szeptember 10-én az Apple egy rendezvény során jelenti be az új iPhone 5 készülékét, az iPhone 5S-t.

Bár hivatalos megerősítésre még nem került sor, az iPhone 5-öt váltó iPhone 5S új processzorral, jobb kamerával és ujjlenyomat-olvasóval érkezne, megjelenés szempontjából viszont nem változna. Ezen felül bemutathatják majd a kistestvért, az iPhone 5C-t - ami korábban az iPhone mini és iPhone Lite elnevezéseken futott – a nevéhez méltóan egy olcsóbb árkategóriát képviselve.

Az iPhone 5C nem fém, hanem kerekített műanyag burkolatot kap majd és több színben is választható lesz, belsejét és tudását tekintve az iPhone 5-tel egy szinten állhat majd. Többet nem tudni a közelgő Apple rendezvényről, ám a szóbeszéd szerint akár még az új iPad-eket is bemutathatják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)