Hirdetés

iPhone Nano közeleg?

|

Taiwani madárkák azt csiripelik, hogy az Apple kissé drága telefonjának egy átdolgozott, afféle „lite” kiadása törhet be a piacra ez év végén, ahogy azt az iPod-dal is megesett régebben.

Hirdetés

A mostani 500-700 dolláros ár helyett várhatóan 300 dollárért, vagy annál is kevesebbért a boltokba kerülő iPhone Nano méretben kisebb és sokkal átgondoltabb lesz. A JP Morgan, egy nagykereskedőknek pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó cég elemzője, Kevin Chang úgy 30-40 millió ilyen telefon eladását jósolja – már ha hihetünk azoknak a bizonyos madaraknak. Ez jóval több annál a tízmilliónál, mint amennyit az Apple a mostani iPhone-okból szeretne eladni. A Steve Jobs vezette cégtől még nem kommentálták a taiwani szakemberek és Kevin barátunk forrásait meg nem nevező spekulációját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)