Hirdetés

Itt az új Colin McRae játék PC-re, de nem az, amit szeretnél

|

Mennyire jól hangzik az, hogy a Colin McRae Rally megjelent a Steamen? Pedig sajnos ez nem az a HD változat, amire sokan számítottunk.

Hirdetés

Nem vagyok egy különösebben nagy versenyjátékos, de a Need for Speed Underground 2 mellett a PlayStationre megjelent Colin McRae Rally 2.0 volt az, amibe sikerült szignifikáns mennyiségű órát beleölnöm.

Ezért is volt olyan izgalmas, amikor elolvastuk a Codemasters sajtóközleményének első sorát, miszerint „a Colin McRae Rally legújabb verziója a PlayStation 1-es klasszikust, a Colin McRae Rally 2.0-t veszi alapul”. Ez eddig rendben is van, viszont a leírás folytatódik és egy sorral lejjebb már a tavalyi App Store-ban megjelent Colin McRae Rallyról ír, ami „a világ sok országában a legsikeresebb rallys játék lett". 

A hírek szerint a játékélmény nem nagyon emlékeztet a konzolos verzióra, inkább olyasmi, mint a mobilos kiadás. Egyelőre még nem próbáltuk ki, viszont ha valaki megtette, akkor mindenképpen ossza meg a tapasztalatait velünk, mert nagyon kíváncsiak vagyunk.

A Colin McRae Rally már elérhető a Steamen PC-re és Mac-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)