Hirdetés

Spyjinx - J.J. Abrams játékot fejleszt

|

Az Infinity Blade alkotói nem kisebb fába vágták a fejszéjüket, minthogy a Star Wars: Az ébredő Erő rendezőjének közreműködésével egy új játékot készítsenek Spyjinx néven.

Hirdetés

Bár jelenleg a Star Wars: Az ébredő Erő kapcsán futunk bele J.J. Abrams nevébe minden második posztban, a jövőben egy másfajta projekt kapcsán is beszélhetünk majd róla a GSO hasábjain, hiszen a Bad Robot Interactive névre hallgató produkciós cégével együtt részt vesz egy játék fejlesztésében. 

Az Infinity Blade és Shadow Complex címeket jegyző ChAIR bejelentette, hogy egy új játékon dolgoznak Spyjinx néven. Egyelőre csak annyit volt hajlandó elárulni a csapat kreatív igazgatója, Donald Mustard, hogy az akció-stratégiák játékmenetének, a szerepjátékok karakterfejlődésének és a dinamikus világépítés egyedülálló keveréke lesz, amelyben egy izgalmas kémvilágban játszódik a Bad Robot Interactive és J.J. Abrams (Star Trek, Super 8, Mission: Impossible III) közreműködésével. Ebben a videóban az illetékesek (köztük Abrams is) beszélnek a játékról: 

A Spyjinx az Unreal Engine 4 grafikus motort használja és valamikor 2016-ban jelenik meg PC-re, valamint mobilokra. Akinek már most felkeltette az érdeklődését a játék, az a hivatalos honlapon jelentkezhet a zárt bétára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)