Hirdetés

Jackass Human Slingshot és még 10 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Megérkezett a kiváló El Hijo mobilokra, sőt, a botcsinálta nőcsábász, Larry Laffer legutóbbi kalandjában is elmélyülhetünk.

Hirdetés

Rég volt már, hogy két játékot is érdemesnek tartottunk kiemelésre, de ez most egy jobb hét. Jön a Jackass Forever premierje, valamint megérkezett a csodálatos El Hijo portja is, de nem csak ezekkel vált többé a Google Play Áruház és az App Store, akad még néhány érdekesség. Szokás szerint alább találjátok őket, ne felejtsetek el lapozni sem!

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Jackass Human Slingshot (iOS, Android) - ingyenes

A jövő héten mozikba kerülő Jackass Forever kapcsán jelent meg egy mobiljáték, amiben Johnny Knoxville-t lőhetjük ki különböző módokon. Törekednünk kell arra, hogy lehetőleg messzire jusson, és a lehető legtöbb csontját, tereptárgyat lerombolja. Mi lehetne ennél jobb hétvégi kikapcsolódás?

El Hijo (iOS, Android) - 3490 Ft

Az El Hijo egy különleges lopakodós játék, amiben egy kisfiúval kell átjutnunk a pályákon. Termetéből adódóan a harc nem opció, de különböző eszközökkel terelhetjük el mindazok figyelmét, akik meg szeretnék állítani. Ha többet akartok róla tudni, olvassátok el tesztünket.

További mobiljáték megjelenések

Call of Antia: Match 3 RPG (iOS, Android) - ingyenes

Jackal Squad: Classic Shooting (iOS, Android) - ingyenes

D Flate's Great Estate (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)