Hirdetés

Jade Empire - már mobilon is játszható a BioWare klasszikusa

|

Több mint tíz évvel megjelenése után bárhova magunkkal vihetjük a Jade Empire-t, a BioWare keleti szerepjátékát.

Hirdetés

Okostelefonokon és táblagépeken a legtöbben inkább ingyenesen letölthető játékokat játszanak, amikkel kitölthetik a napi teendőik során keletkező ötperces szüneteket. Néhány fejlesztő viszont már csak a kaland kedvéért is átportolja konzolos-PC-s játékait iOS-re és/vagy Androidra.

A BioWare játékai közül az Aspyr jóvoltából a Knights of the Old Republic már régóta elérhető mindkét platformra, és ma megérkezett iOS-re a Jade Empire: Special Edition is. A méltatlanul elfeledett szerepjátékban nagy szerepet kapnak a harcművészetek, felfedezhetünk egy izgalmas világot, melyben több mint 40 órán át kalandozhatunk, ami 9,99 euróért, avagy kb. 3000 forintért nem rossz ajánlat. Az irányítást a nulláról készítették el újra, kimondottan érintőképernyőkhöz. Kétféle mód van, a gesztusokkal működőről alább láthattok egy videót. Legalább egy harmadik generációs iPad, egy iPad Air, egy iPad mini 2 vagy egy iPhone 5 kell hozzá, ennél korábbi eszközökön nem fog elindulni.

 

Az androidos változatról még nincs hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)