Hirdetés

Ezekkel játszunk útközben januárban

|

Nem csak asztali konzolokra és PC-re jelennek meg játékok - most megmutatjuk, mivel játszhattok hordozható játékgépeken 2014 első hónapjában.

Hirdetés

Idén fellendülés várható a Nintendo 3DS és a PS Vita, valamint az okostelefonok és táblagépek háza táján. Tavaly rengeteg címet jelentettek be Vitára, köztük a Borderlands 2-t is, de a 3DS, az iOS, az Android és a WP8 katalógusa is szépen hízik. Persze nem tudhatunk minden megjelenésről előre: a mobilos fejlesztők közül egyelőre viszonylag kevesen kapálóznak, ha új címmel készülnek előállni, de néhányan szerencsére már megjelenés előtt elkezdik reklámozni terméküket, hogy jól felcsigázzanak minket.

Január még nem hoz előre bejelentett játékokat okostelefonos és táblagépes fronton, de heti összefoglalónkban természetesen beszámolunk majd az új megjelenésekről. A 3DS tulajok ugyanakkor Marióval és barátaival, a Vitások pedig a Dragon Ball Z szereplőivel szórakozhatnak. A február sokkal igéretesebb, új rovatunk egy hónap múlva újra jelentkezik, nézzetek vissza akkor is.

Mario Party: Island Tour - január 17. - Nintendo 3DS

A Mario Party sorozat tizenharmadik része nagyjából azt ígéri, amit az eddigiek: közösségi szórakozást. Az Island Tour a harmadik 3DS-es cím lesz, ebben a „banda" meghívót kap Party Islandsre. Bowsert viszont természetesen nem hívják a buliba, így ő feldühödve el akarja rontani a többiek szórakozását. A Party és Minigames játékmódokban legfeljebb négy, a StreetPassben és a Bowser's Towerben viszont csak egy játékos játszhat. Külföldön már megjelent, átlagosnál jobb értékeléseket kapott, úgyhogy aki rajong a témáért és a stílusért, fontolgassa meg a kipróbálását.

Dragon Ball Z: Battle of Z - január 24. - PlayStation Vita

Tegnap beszámoltunk a játék X360-as és PS3-as változatának érkezéséről, de a Battle of Z PlayStation Vitára is jön. A kézikonzolos kiadás tartalmilag megegyezik a másik kettővel, és PS3-as mentéseinket oda-vissza szinkronizálhatjuk vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)