Hirdetés

Jön az új Tomb Raider játék, de nem mindenki fog örülni

|

Ha más nem is, legalább free-to-play lesz az új Tomb Raider, vagyis a Reloaded.

Hirdetés

Utoljára a 2018-as Shadow of the Tomb Raiderben irányíthattuk mindenki kedvenc régészkisasszonyát, Lara Croftot. 2021-ben azonban új játékot kapunk, derült ki a Square Enix kiadó mai bejelentéséről. Mielőtt azonban túlzottan megemelkedne a rajongók pulzusa, szögezzük is le: egy free-to-play mobiljátékról van szó.

Ettől persze saját kategóriájában még simán lehet akár kiváló is az alkotás, ami stilizált, rajzfilmszerű látványvilággal akarja belopni magát a telefonos játékosok kegyeibe.

Hirdetés

Az arcade alapokra építkező telefonos akciójátékot az Emerald City Games fejleszti, és a Square Enix London Mobile fogja majd kiadni valamikor 2021 folyamán mobilplatformokra. Egyelőre keveset tudni a játékról, de egy előzetest már tudunk mutatni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)