Hirdetés

Jön még egy mobilos Call of Duty játék, állítólag AAA élményt hoz

|

Egy álláshirdetés árulja el, hogy a Call of Duty Mobile csak a kezdet volt.

Hirdetés

Nagyon enyhén fogalmazunk, ha azt mondjuk, hogy az  Activision óriásit gurított a Call of Duty Mobile 2019-es elindításával, hiszen a TiMi Studios telefonos portja iszonyú népszerű, a Reuters áprilisi jelentése szerint a tavalyi évben már 20 milliárd dollár bevételt termelt a cégnek.

A kiadó persze rá is kapott a műfajra, Bobby Kotick CEO a februári pénzügyi tájékoztatón egyenesen úgy nyilatkozott, hogy a mobil a legfontosabb platformjuk. Már ekkor lehetett tudni, hogy az Activision további telefonos címeken dolgozik, most pedig kiderült, hogy az egyik biztosan egy újabb Call of Duty lesz.

Hirdetés

A cég állásajánlatai között ugyanis felbukkant egy hirdetés, melyben vezető producert keresnek a frissen alapított Activision Mobile csapatához, ami egy új, telefonos AAA Call of Dutyn dolgozik. A leírás alapján a stúdió fizikailag is házon belül, vagy ahhoz közel működhet, a munkavégzés helyéül ugyanis a kiadó központjának is otthont adó Santa Monicát adták meg.

"Üdvözlünk az Activision Mobile-nál! Új, házon belüli stúdió vagyunk, elkötelezve a világ legjobb AAA-mobiljátékainak kifejlesztése iránt. Első projektünk egy AAA mobilos cím a Call of Duty franchise-ban, s mobilos, konzolos és PC-s háttérrel rendelkező tehetségeket keresünk, akik szenvedélyesek a munkájukban, és osztják hitünket arról, hogy az AAA mobilos élmények milyenek lehetnek és milyennek kellene lenniük."

- áll a szövegben. Röviden tehát valamiféle prémium élményben gondolkodik a csapat, ami nem is csoda, hiszen a külsős fejlesztésű Call of Duty Mobile is pont azért lett sikeres, mert hunyorítva simán hozza a "nagy" CoD-ok élményét a kisebb képernyőkön.

Formális bejelentés híján a hirdetéssel sajnos ki is merül minden, amit a projektről tudunk, de ha az újdonság eléri a Call of Duty Mobile minőségét, akkor az Activision újabb pénzgyárat facsarhat ki a 2003-ban indult franchise-ból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)