Hirdetés

Journey - váratlanul iOS-re is megjelent

|

Mobilon is elindulhatunk a nagy utazásra.

Hirdetés

Alig pár hete jelent meg iOS-re a Sky: Children of the Light, most pedig a fejlesztő Thatgamecompany egy igazi klasszikusa is csatlakozott hozzá. Innentől fogva bizony már mobilon is nyomhatjuk a legendás Journey-t.

Hirdetés

Mindenféle előzetes felvezetés nélkül robbant ma a hír, miszerint Jenova Chen játéka, a Journey immár iOS-en is elérhető, egészen pontosan 1790 forintot kell fizetünk érte. Valószínűleg már nem kell sokaknak bemutatni a Journey-t, ami remekül bizonyítja, hogy a videojátékok igenis művészeti alkotásokká válhatnak. A Journey egy csodálatos utazást, amit legalább egyszer mindenkinek át kell élnie. Jenova Chen egyébként Twitteren jelentette be ma a remek hírt.

A Journey először 2012-ben jelent meg PS3-ra, majd két évvel később PlayStation 4-re. Idén júniustól már PC-n is elérhető, a mai naptól fogva, pedig iOS-en is futtatható. Androidos portról egyelőre nincs hír. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)