Hirdetés

Érdekes mobiljáték-feldolgozást kap a Jumanji

|

Már jövő héten megjelenik a Jumanji mobilos verziója, ami egy asztali társast kever a gyűjtögetős kártyajátékokkal.

Hirdetés

A Jumanji: The Mobile Game elsőre kicsit többnek tűnik egy gyorsan összedobott "cash grabnél". A játékosok egy életveszélyes (mármint nem fog felrobbanni a telefon vagy ilyesmi, hanem a játékban történik valami rossz) táblán mozognak majd, és egyes feladatokat kártyákkal kell megoldaniuk. Kicsi CCG-t, kicsi társast, és rengeteg izgalmas pillanatot ígér.

Hirdetés

Aki játszott már a Game of Dice című hasonló társassal, az nagyjából tudja, mire számíthat. A játékmenet laza lesz és pörgős, és végtelen órát bele lehet majd ölni. December 14-én fog megjelenni, addig pedig előregisztrálhattok a játék hivatalos oldalán. Ha így tesztek, akkor kaptok egy induló csomagot a megjelenéskor.

A Jumanji: Vár a dzsungel hazai premierje december 21-én esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)