Hirdetés

Pokémon GO stílusú Jurassic World mobiljáték készül

|

Ha szerettetek a városban császkálva lényeket befogni, akkor bizonyára az őshüllők becserkészését is imádni fogjátok: ez lesz a Jurassic World Alive.

Hirdetés

A Niantic megcsinálta a szerencséjét a Pokémon GO-val és máris azon dolgoznak, hogy a Harry Potter rajongókat is behálózzák. Sokan szeretnék megismételni a sikerüket, és közéjük tartozik a Universal is, aki a Jurassic Park és Jurassic World franchise-ok népszerűségét lovagolja meg. 

Hirdetés

A kiadó bejelentette, hogy jön a Jurassic World Alive, egy Pokémon GO stílusú mobiljáték, amelyben dinoszauruszokat gyűjthetünk, a DNS minták keresztezésével hibrid őslényeket is létrehozhatunk, valamint egymásnak is ereszthetjük őket a többi játékossal. Az alapkoncepció tehát ugyanaz, mint a Pokémon GO esetében, azonban a lényeken kívül van egy másik hatalmas különbség is: nem feltétlenül kell elhagynunk az otthonunkat, akár egy játékbeli drónt is elküldhetünk, hogy a közeli DNS-eket begyűjtse nekünk. A játékmenetből ugyan semmit se mutat, de van ízelítőnk is hozzá: 

A Jurassic World Alive valamikor a közeljövőben jelenik meg és már elő is lehet regisztrálni rá. Ha így tesztek, jutalmat is kaptok a megjelenéskor. Addig is lapozzátok át a játék képkockáit rejtő galériánkat: 

Persze nem ez az egyetlen projekt, amely szeretne elevezni a Jurassic World: Bukott birodalom farvizén, hiszen pár hónap múlva befut a Jurassic World Evolution is. Aztán majd jön a futás meg a sikítás. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)