Hirdetés

Kanye West is kiborult a mikrotranzakciókon

|

Az énekes szerint felháborító, hogy gyerekeknek szánt játékokba rejtett lehúzással próbálkoznak a fejlesztők.

Hirdetés

A mikrotranzakciós modell sokaknak nem tetszik, de az elmúlt évek trendjei bebizonyították, hogy bizony ez az egyik legkifizetődőbb megoldás arra, hogy valaki pénzt csináljon egy játékból. Vannak persze egyáltalán nem tolakodó megoldások, amelyekkel még ki is tudnánk egyezni, de általában nem ez a helyzet.

Ebben a témában nyilvánított véleményt az énekes/celebritás/amerikai elnök wannabe Kanye West is, aki szerint gusztustalan dolog a gyerekeknek szánt játékokba vásárlási lehetőséget pakolni, hiszen egy 5 éves még nincs tisztában azzal, hogy a szülei pénzét költi, az óvatlan anyukának pedig súlyos tízezreibe kerülhet, hogy a gyerek nyomkodta egy kicsit az iPhone-t.

Bár maga a megnyilvánulás talán egy kicsit erős, a mögötte húzódó érveléssel egyet kell hogy értsünk. Ez a kiborulás azért kicsit furcsa, ha figyelembe vesszük, hogy Kanye West felesége, Kim Kardashian dollármilliókat kaszál egy mobiljátékkal, amiben a legapróbb dologért is fizetni kell, de ebbe már ne menjünk bele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)