Hirdetés

Kapaszkodjatok meg, több Warcraft-mobiljátékon is dolgozik a Blizzard

|

Az Activision Blizzard még jobban ki szeretné a jövőben bővíteni a stúdió franchise-át.

Hirdetés

Már sok éve annak, hogy egybeolvadt az Activision és a Blizzard, és ugyan utóbbi továbbra is csiszolgatja a népszerű franchise-ait, valószínűleg sok rajongó érzi úgy, hogy a srácok hoztak néhány megkérdőjelezhető döntést az utóbbi időszakban, illetve lehet, hogy bizonyos esetekben az elvárt szintet sem tudták tartani. Ennek ellenére továbbra is rengeteg rajongója van például a Warcraft szériának, ami később még nagyobbra nőhet.

Az Activision Blizzard feje, Bobby Kotick nemrég ugyanis a vállalat terveiről mesélt a befektetőknek, amelyek között az is szerepel, hogy még több, sűrűbben érkező prémium tartalommal kívánják kibővíteni a Warcraft franchise-t. A stratégia részeként pedig a Blizzard nem egy, hanem több mobilos, free-to-play élményt is fejleszt, ráadásul elég jól állnak már ezek a projektek. Az egyelőre nem derült ki, hogy milyen stílusú alkotásokról van szó.

Hirdetés

Egyébként már régóta pletykálnak arról, hogy készülnek Warcraft-mobiljátékok a Blizzard műhelyében, de végre hivatalossá vált a dolog, aminek viszont nem biztos, hogy mindenki örül majd. A Diablo Immortal kapcsán is nagy volt a rajongók felháborodása, így valószínűleg egy Azerothon játszódó mobilos kaland bejelentését is elég komoly negatív visszhang követné. Persze ennek ellenére simán benne van a pakliban, hogy valóban izgalmas cuccokat kapunk majd a Blizzardtól, úgyhogy nem érdemes már most legyinteni ezekre a projektere.

A jelek szerint pedig nem a Warcraft lesz az egyetlen olyan franchise, ami ilyesféle törődésben részesül. Szerintetek milyen típusú mobiljátékot lehetne készíteni a Blizzard legendás sorozatához?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)