Hirdetés

Az új Karib-tenger kalózai filmhez lesz játék... mobilra

|

A Pirates of the Caribbean: Tides of War egy mobilos, stratégiai MMO lesz, amiben egyedül vagy a haverokkal hódíthatjuk meg a tengereket. Persze mobilos cím, az éri meg.

Hirdetés

A Pirates of the Caribbean film mellé természetesen egy mobilos játék is érkezik Pirates of the Caribbean: Tides of War címmel. A játékban olyan karakterek oldalán harcolhatunk majd, mint Jack Sparrow, Will Turner, Barbossa kapitány, és Elizabeth Swann.

A játékosok egy kalóz szerepét alakítják majd, és lehetőségük lesz embereket felvenni, edzeni őket, és saját hajót is építhetnek. Aki akar az haverjaival is összeállhat, hogy csapatosan vonuljanak szörnyeket gyilkolni, és kincseket keresni. Természetesen PVP harcokba is bonyolódhattok majd.

Már él az előregsztráció, amit érdemes is kihasználni, mivel a felkínált 2000 arany, a 72 000 adag étel, a 12 000 fa, és a 8 órányi védelem remek kis kezdőcsomag lesz kalandjaitokhoz. Megjelenési dátum egyelőre nem ismert, de az biztos, hogy Androidra és iOS-re is befut majd.

Kicsit azért szomorú, hogy a vakon kiszámítható mobilos játékmenet a legtöbb, amit manapság egy filmes adaptáció remélhet az ipartól, persze korábban sem dúskáltunk a minőségi címekben ezen a téren, és nyilván a mobil platform jóval költséghatékonyabb, mint egy AAA cím lenne, de azért simán el tudnánk képzelni egy jó Karib-tenger kalózai játékot, biztos velünk van a baj, hogy ilyesmikről álmodozunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)