Hirdetés

Mobilokra jön minden idők egyik legjobb party játéka

|

A bombahatástalanítós játék eredetileg csak VR-ban volt játszható, hamarosan tényleg minden platformon ott lesz.

Hirdetés

A Keep Talking and Nobody Explodes lényege, hogy csak egyikünk látja a bombát, a többiek pedig a hatástalanításhoz szükséges dokumentumokat, így tökéletes összhangra és csapatmunkára van szükség, ha nem akarunk felrobbanni.

Hirdetés

Az eredetileg VR címként debütáló játék az elmúlt években PS4-re és Nintendo Switchre is megjelent, hamarosan pedig itt a mobilos változat is, ami Android és iOS rendszereken is elérhető lesz. A hatástalanításhoz szükséges dokumentumokat is elérhetővé teszik mobilon könnyen kezelhető formában, de ha jót akartok, kinyomtatjátok azokat, mert sokat dob a játékélményen, hogy túrni kell a papírok között.

Pontos megjelenési dátum egyelőre nincs, de izgatottan várjuk a rajtot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)