Hirdetés

Keep Talking and Nobody Explodes - hamarosan mobilon is játszhatjuk

|

Ugyan nem ez az első platformja amin megjelenik minden idők egyik legjobb party játéka, azonban talán a mobil hozza majd ki a maximumot a koncepcióból.

Hirdetés

A Keep Talking and Nobody Explodes úgy született, hogy a fejlesztők felismerték, milyen unalmas az, amikor valaki a VR headsettel a fején játszik, míg a többieknek nem igazán van fogalmuk arról, hogy mi zajlik a játékban.

Hirdetés

Az már bebizonyosodott, hogy sikerült egy rettentő élvezetes játékot megalkotni, ami nem csak a képernyőnél lévő felet, hanem mindenkit bevon a mókába, aki jelen van, ezzel pedig a Keep Talking and Nobody Explodes az egyik legszórakoztatóbb - és legstresszesebb - party játékká vált. 

Augusztus elsejétől már a mobilunkon is nekiállhatunk bombát hatástalanítani, ugyanis iOS és Android rendszerekre is befut majd a Keep Talking and Nobody Explodes. A játék koncepciója az, hogy egy valaki látja a bombát, a többiek pedig a hatástalanítási kézikönyv segítségével próbálnak neki segíteni, ezért abból sokszor gond volt, hogy hogyan takarjuk el a kíváncsi szemek elől a képernyőt.

A telefonok ezt a problémát is megoldják, ráadásul sokkal egyszerűbb egy gyors játékot összedobni egy buli hevében, hiszen elég ha egyikünknek megvan a Keep Talking and Nobody Explodes, a többiek pedig a weboldalról letölthetik, vagy akár ki is nyomtathatják a kézikönyvet. Ti kipróbáljátok majd a tűzszerészi képességeiteket mobilon is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)