Hirdetés

Készül a Valorant mobilos változata

|

Egy éve van velünk a Riot taktikai lövöldéje, de a stúdió nem fog megállni a PC meghódításánál: a következő a mobilos piac lesz.

Hirdetés

Már egy éves a Riot Games lövöldéje, a Valorant, melynek fejlesztőcsapata rengeteg játékbeli eseménnyel készül, hogy megünnepelje a jeles alkalmat, de a stúdió vezető producere, Anna Donlon ennél egy fokkal izgalmasabb bejelentést is tett: a Riot keményen dolgozik azon, hogy elhozhassa a Valorant játékélményét androidos és iOS-es eszközökre is, anélkül, hogy bármit fel keljen áldozniuk a taktikai lövölde lényegéből.

Hirdetés

Azt maga Donlon is elismerte, hogy a mobilos játékosoknak mások az igényeik, így ezekhez fognak idomulni, de nem hajlandók elengedni semmit a Valorant főbb értékeiből.

"Nem azzal a kijelentéssel kezdtük ezt a dolgot, hogy »mobilra visszük a Valorantot«, hanem azzal  a nagyon szkeptikus kérdéssel, hogy »képesek leszünk mobilra ültetni a Valorantot?«. Számunkra az a lényeg, hogy ugyanazt kapd a mobilos változattól, mint a PC-től. Még úgy is, hogy persze tudjuk, a mobilos játékosoknak mások az igényeik."

Sajnos Donlon nem ment bele mélyebben a projektbe. Egyelőre nem tudjuk, hogy mik lesznek a különbségek a két verzió között, de az már biztos, hogy a cross-play kimarad, mivel egy egyedi, mobilokra tervezett játékról van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)