Hirdetés

Készül még egy Call of Duty mobilra

|

A Call of Duty Mobile sikere után várható volt, hogy az Activision nem éri be ennyivel.

Hirdetés

Talán néhányan emlékeztek még arra, hogy a Call of Duty Mobile előtt is volt mobilos része a sorozatnak, nem is egy: a Modern Warfare 2: Force Recon még Javára jelent meg, a Zombies játékok viszont már iOS-re, és ezt még két cím, a taktikai FPS Strike Team és a valós idejű stratégia, a Heroes követte. Sajnos kimondottan sikeres egyik sem lett, mert a piac még nem volt felkészülve rájuk, de a Call of Duty Mobile-lal minden költség megtérült.

Most, hogy ez összejött, az Activision Blizzard belendült, és a Sledgehammer Games-féle nagy, konzolos-PC-s Call of Duty mellett egy mobilos spin-offot is készít házon belül, mint az a legutóbbi pénzügyi jelentés kapcsán tartott tájékoztatóban elhangzott.

Hirdetés

A projektről nem sokat tudni, csak azt, hogy egy frissen megalkotott, teljes mértékben az Activision berkein belül működő stúdió faragja, amihez a Beenox és az Activision Shanghai csapatából is csatlakoztak. Azt remélik, hogy ezzel a játékkal új magasságokat érhet el a franchise. Valószínűleg ez az a játék, amiről már júniusban is szó esett egy álláshirdetésben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha izgatottak nem is, azért kíváncsiak vagyunk, mik az elképzelések, FPS lesz-e, vagy megint megpróbálkoznak valamilyen másik műfajjal - talán a match-3-vel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)