Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik a Marvel új világú szerepjátéka, amit nem mindenki fog szeretni

|

Számos Marvel hős, egy halom gonosztevő, és egy hatalmas nyílt világ. Mi lehet itt a gond? Hát persze, hogy a célplatform.

Hirdetés

Még a 2020-as PAX Easten jelentették be a Marvel Future Revolutiont, a Marvel Future Fight folytatását, ami egy számos képregényhőst felvonultatót, nyílt világot használó szerepjáték lesz, ugyanakkor fontos kiemelni, hogy elődéhez hasonlóan kizárólag a mobilplatformokat célozza meg.

Az ingyenes mobiljátékban olyan hősöket irányíthatunk, mint Doktor Strange, Pókember, Marvel Kapitány, vagy épp Amerika Kapitány, és olyan szupergonoszok ellen kell csatába vonulnunk, mint Vörös Koponya, Mordo báró, M.O.D.O.K., Zöld Manó, vagy a Vörös Manó (utóbbi Norman Osborn és a Vérontó szimbióta egyesüléséből született meg, képzelhetitek mennyire komoly ellenfélről van szó).

Hirdetés
,

Az ígéretek szerint a játék mobilos AAA címként érkezik, látványvilága tekintetében pedig tényleg nem panaszkodhatunk, piszkosul jól néz ki ahhoz képest, hogy kisképernyőre készült. Hivatalosan ugyan nem jelentették be a szerepjáték megjelenési dátumát, de App Store-béli adatlapjából kiderül, hogy szeptember 30-án számíthatunk az érkezésére.

A Marvel Future Revolution kapott egy rövidke új kedvcsináló videót is, ami leginkább a játékmenetre koncentrál. Ezt alább tudjátok ti magatok is megnézni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)