Hirdetés

Megjött a Candy Crush Saga kiadójának fura RPG-je

|

A King egy meglepően érdekes szerepjáték-puzzle hibridet tett le az asztalra, amit már mindenki kipróbálhat.

Hirdetés

A Candy Crush Saga kiadásáért felelős King kiadta legújabb címét. A Legend of Solgard fejlesztéséért a Snowprint Studios felel, akik összeraktak egy nagyon érdekes, skandináv mitológiára épülő taktikai RPG-t.

Hirdetés

A játék teljesen ingyenesen elérhető Androidos és iOS-es készülékekre, ami természetesen azzal jár, hogy millióféleképen költhetünk benne pénzt. Ettől függetlenül minden fontosabb dolgot feloldhatunk fejlődéssel, és az energiarendszer sem túl büntető (nézünk rád dühösen Hogwarts Mystery).

A játékosok 9 világon keresztül rághatják át magukat 80 pályán, melyeken match-3 alapú stratégiai/logikai feladványokat kell megoldani különleges hősök és lények segítségével.

A játékot már letölthetitek a Google Play-en vagy az App Store-on keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)