Hirdetés

Kinyírja egyik Tom Clancy's játékát a Ubisoft

|

Az XDefiant jön, de sajnos lesz, aminek mennie kell.

Hirdetés

Egészen megosztotta a játékosokat a hét elején bejelentett Tom Clancy's XDefiant, ami egy free-to-play lövöldözős játék lesz a közkedvelt univerzum karaktereivel, nyakon öntve némi kúlsággal, fiatalossággal, sirálysággal. Az, hogy azért XDefiant a neve, mert így benne lehet, hogy XD, eleve traumát okozhat egy a szériát régóta kedvelő játékosnak (meg bárkinek 10 év felett), de azért reméljük, a végeredményt kevésbé találjuk majd kínosnak.

Nem tudjuk, mikor fog megjelenni, de a hátralévő időt esetleg érdemes lehet a Tom Clancy's Elite Squadban eltölteni, a tavaly augusztusban startolt mobiljáték szervereit ugyanis még idén lekapcsolja a kiadó.

Hirdetés

A ma kiadott közleményben szomorúan tudatták, hogy október 4-étől játszhatatlanná válik a játék, mert már nem fenntartható a működése. Mindent beleadtak, mégsem volt elég ahhoz, hogy kellő mennyiségű játékos csatlakozzon a közösségéhez, és közülük elegen pénzt is áldozzanak csapatuk sikeréért.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Van úgy, hogy valami egyszerűen nem működik, a lényeg, hogy sikerült elismerni. A Ubisoft biztosan nem fogja feladni, bár látszólag a közeljövőben inkább a PC-s és konzolos játékosokat célozza free-to-play játékokkal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)