Hirdetés

Kiszivárgott az egyik új Assassin's Creed játék, már nézhető a gameplay

|

Meglepően jól néz ki, főleg ahhoz képes, hogy milyen platformra érkezik.

Hirdetés

A szokottnál jóval több információval rendelkezünk az Assassin's Creed széria kapcsán, hiszen tudjuk, hogy jövőre érkezik az Assassin's Creed: Mirage, valamikor utána a feudális Japánban játszódó Assassin's Creed: Codename Red, a misztikus Assassin's Creed: Codename Hexe, a multiplayer mellékágként megjelenő Assassin's Creed: Codename Invictus, valamint a kifejezetten mobiltelefonokat megcélzó Assassin's Creed: Codename Jade. Most az utóbbi iránt érdeklődő rajongók örülhetnek.

Kiszivárgott ugyanis egy nagyjából háromperces videó, melyben az Assassin's Creed: Codename Jade játékmenetét csodálhatjuk meg, és már ennyiből is látszik, hogy nem vicceltek a Ubisoft emberei, amikor azt állították, hogy a fő AC-széria játékélményét akarják a kezünkbe adni, csak ezúttal telefonon keresztül teszik meg mindezt.

Hirdetés

Ide kattintva nézhetitek meg a videót, ami a Gaming Leaks and Rumours subredditen bukkant fel nemrég. Az Assassin's Creed: Codename Jade tényleg úgy néz ki, mint a fő AC-játékok - nyilván a platform limitációi mellett. Vérből és akcióból sem lesz egyébként hiány, ezt is egyértelművé teszi a videó.

Kíváncsian várjuk, végül mennyire lesz szórakoztató a nyíltvilágú AC-élmény egy telefonra zsugorítva. Közben pedig ne feledjük azért el azt sem, hogy ez csak egy korai verzió volt, amibe most belekukkanthattunk, szóval még gyakorlatilag nagyon sok minden változhat a megjelenésig. 

Nektek mennyire jöttek be a látottak?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)