Hirdetés

Kitty Letter és még 4 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A hét sztárja az Exploding Kittens és a The Oatmeal készítőjének újdonsága.

Hirdetés

Nem tudom, mikor kaptam rá utoljára úgy mobiljátékra, mint most a Kitty Letterre, de valószínűleg az is közrejátszik ebben, hogy a játékot az általam nagy becsben tartott The Oatmeal rajzolója készítette. Emellett miközben a Rockstar Games történelméről írtam, megint elővettem egy kicsit iPaden a Vice Cityt; remekül fut, csodálatos időket élünk, be is fogom fejezni hamarosan. Írjátok meg, ti mivel játszotok mobilon, de csak azután, hogy megnéztétek alább a hét újdonságait!

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Kitty Letter (iOS, Android) - ingyenes

Ismeritek a Robbanó cicák, avagy Exploding Kittens társasjátékot, ami pár éve letarolta a Kickstartert? És a fantasztikus The Oatmeal képregényeket? Ha nem, nem baj, zárkózzatok fel, ha pedig igen, és valamennyire megy az angol nyelv, imádni fogjátok a készítők új játékát, a Kitty Lettert. Ebben alapvetően robbanó cicák seregeit kell harcba küldeni, méghozzá úgy, hogy értelmes, angol szavakat alkotunk a megjelenő betűkből. Van kampány és multi is, mindenképp repüljetek rá!

További mobiljáték megjelenések

Battlepalooza (iOS, Android) - ingyenes

Jetpack Fried Chicken (iOS) - ingyenes

Knightin'+ (iOS, Android) - 1490 Ft

Puzzle Dino - Egg Adventure (iOS, Android) - ingyenes

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)